HOT CHIP

 

Idag har jag bokat flygbiljetter. Vart? ÄH, till New York. Tänkte gå och kolla läget där, London känns lite ute.

Nu blir det middag med Erik och Ottimans Nina och sen gig, Hot Chip spelar i Brixton. Ute är det +8 . Idag är det fint att vara Fredrika.


GT och Röj

Igår efter jobbet kom vi för första gången på två månader hem till en tom lägenhet. Vi tog tillfället i akt och firade att våran vän äntligen flyttat ut. Det är rätt tungt i längden att ha någon i hemmet så pass länge, även fast man tycker om varandra. Hur som haver. Vi beställde hem Pizza, wedges, vitlöksbröd och chokotårta med grädde. Under tiden de körde hit det så fixade Erik Gin&Tonic med jordgubbar och gurka i. Oj oj så vi firade och oj oj så skönt det var.

Ensamheten varar inte länge dock. Ikväll kommer Eriks bror samt flickevän på besök. Tjoho.


Kvällens bästa

Medan jag stryker Eriks skjorta så viker han in tvätten. Han tar upp ett par av mina (normalstora) underbyxor.

Erik: "Dina småbyxor är så små"

En kort paus

Erik: "Fast det är ju tur"

Tidsfördriv


www.felsms.com



Vardagslyx

Hemmagjord latte på fetmjölk och toast med endast smör. Mintchoko som avslutning.

 

Jag har hittat ett bra alternativ istället för enilett. Jag kan inte förstå att det inte är smör!

 

Här fick jag till det. Smöret skall rinna ner i hela brödet men ändå lämna så pass mycket så att det flyter på toppen. Perfekt.

Glada vi till skolan gå

Till slut masade jag mig upp ur sängen och ut i regnet för att handla lite mat eftersom Erik har beställt makaronilåda till middag ikväll. När jag var hemma igen och packade upp de saker jag handlat så märkte jag att jag glömt makaronerna. Blev mindre glad men pallrade ändå ut i regnet igen.

 

Det är väldigt viktigt att matcha outfitten här i London. Väskan går i samma ton som böxerna. SÅ rätt.


Tisdag

Det regnar ute och jag är ledig. Skönt skönt skönt. Jag ligger fortfarande i sängen och har inga som helst planer på att lkiva upp på ett bra tag. På jobbet har det varit lite mycket den sista tiden och jag har inte kunnat ta ledigt hur jag vill samt att jag hamnat åka in på vissa lediga dagar. Men snart om nån vecka eller två så lugnar det ner sig. Det är tur att man har en pojkvän som peppar en och tycker att man är världsbäst i allt man gör.

 

pepp pepp pepp

 

 


Om vi firade mig?

Efter att ni sett inlägget om hur vi firade Erik så har ni säkert väntat och väntat på att det skall komma upp ett inlägg om hur vi firade mig för två månader sedan när jag fick jobbet som butikschef. Det gjorde vi inte. Jag blev lovad en middag men den blev aldrig av. Det är nog inget speciellt att börja som deltidsanställd på 16h och ta sig till butikschef under loppet av 6 månader. Inget märkvärdigt alls.


Jag firade mig själv med en mocca på starbucks och fy vad äcklig den var.

Om vi firade Erik?

Ja men det är väl klart att vi gjorde.


Nära vår park finns en väldigt fin pub. Riktig eld i tavlan. Hot hot.


Erik fick beställa preciiiis vad han ville. Han bestälde en hamburgare!


Min lunch bestod av grillad getost på bädd av svamp. MUMMA.


Erik får köttbullar och Champagne till middag. "Godaste köttbullarna jag aldrig ätit, godare än Martins på julafton" Jajjamensan.


Erik behövde bara ligga och vänta tills maten blev klar medan han kände efter hur det är att vara Webbdesigner.


Sen fick Erik välja låtar och jag sjöng och spelade. Jag har ännu inte haft min första lektion men jag tyckte det gick ganska bra ändå. Detta är dessutom min gitarr som jag köpte av en hemlös herre som hittat den i soptippen. 20 pund, som hittat. ha ha ha ah.


Erik sa att man blir trött i öronen och ögonen av min vackra sång och tyckte att det nu fick vara färdigt firat.

Jag är tillsammans med en Webbdesigner!



Hurra hurra för min lilla Ekki P som är så bra och fått nytt jobb. Kun var att jag är stoltaste flickvänner ever, nu just.

A real man

" I´m a man, I´m a man " säger Erik och kollar in sina blåmärken i spegeln. Han leker ibland att han har varit med i slagsmål och att det är därifrån han fått dem.






Att orsaken är hårda innebandybollar och lagkamraternas armbågar är tydligen inte så tufft.

RSS 2.0