Sleepwalking

När Erik och Rouel kom hem inatt klockan 03.00 låg jag fortfarande vaken med feber. När jag äntligen somnade så vaknade jag igen av att Erik satte sig upp i sängen. Han steg upp och började knapra på batteriet i sovrummet.

 

JAG: Erik, vad gör du?

Erik: I´m stealing ketchup

J: Vad? Vad sysslar du med?

E: I AM STEALING KETCHUP!

J: Kom här. (Jag satte ner honom på sängen)

E: I need to go to the bathroom.

Jag hör Erik gå in på toaletten, kissa, glömma att spola och sen gå ut och börja smälla i ytterdörren.

J: Vad fan sysslar du med.

E: I need to open this.

J: Sluta. Kom bort därifrån.

E: I need to let the Brittish people in.

J: Nej. Nu går du tillbaka till sängen ögonaböj.

E: Okej! (Suckar högt och himlar med ögonen.

Han går tillbaka till sovrummet och lägger sig i fosterställning i mitten av sängen.

J: Ska du sluta gå i sömnen nu då?

E: JA.

 

Sen somna han på direkten och det tog mig ytterligare en timme att somna om.

 

 


Vad vore livet utan vänner


Jag har åkt på en fet förkylning (IGEN) Men denna gång är den näsan som rinner som om den fått betalt. Vi har dessutom vänner över från Australien. De fyller vårt kylskåp med mat och dryck medan jag är på jobb. De är så fina. Nu är de ute och svänger med Ekki. Själv sitter jag i sängen under täcket med näsan full av tigerbalsam och hoppas. Hoppas hoppas att jag är lite bättre imorgon så att jag orkar gå ut en sväng. Ledig från arbete är jag iaf. Halleluja.

Vägen till det perfekta julkortet

Första försöket. Erik tyckte inte om hur hans ögon påsar sig.

Andra gången. Erik påstod att han ser "sjuk" ut. Själv såg jag lite småvriden ut men helt ok.

Tredje gången gillt skulle man ju tro men Erik kände sig lite trött. Jag var rätt nöjd.

Fjärde försöket. Det börjar bli lite tråkigt och jobbigt att posera normalt.

Femte... Erik var inte nöjd av oförklarliga anledningar.


Sjätte bilden. Erik försökte mumla något om något men jag vände andra örat till. Detta ÄR det perfekat kortet.

Ett bonus kort som endast skickades till Eriks Brorsa. Han påstår att vi är ett glass-i-röven-par. Jag förstår int vad han menar.

Eriks julklapp till mig

Erik tvättade lite kläder nu juldagarna. Han tvättade min nya fina topp som jag använt en gång.

 

Att tvätta var helt ok men inte att sätta den i torktumlaren. Nu har jag fått en magapaijto istället. Den krympte på längden ca. 30cm.

 

Tack Erik. Tack så mycket.


På öli med pojkan

Det är precis vad Erik är ute på ikväll. Hans innebandylag har julfest och de ska röja runt lite. Erik som mycket väl känner till öl och sånt från tiden i Åbo har ju varit en lugn och fin pojke sedan han i Juni flyttade hit till mig. Han har alltså inte spenderat en enda kväll ute med flaskorna utan mig vid sin sida. Så nu då han äntligen har fått lämna bruden hemma och med pojkarna leka, vad gör Lilla Erik då. Jo han skickar meddelanden och ringer mig stup i kvarten (och han har endast hunnit vara borta i två timmar.) "Jag kommer nog hem snart" sa han just och klockan är inte ens 22.00.
Voi Voi. Han är allt lite söt, min lilla Plutt.

Facebook Friends

Ni vet han Erik. Han är nog en lallare. Vi vet ju från förr att han tycker om att "härma" mig med olika saker. Om jag köper vita Converse, ja då ska han också ha vita Converse. Om jag  .. ja nu just kommer jag int riktigt på något mera men det vet vi ju att det är en väldans massa saker han har härmat.

För några veckor sedan gallrade Jenny bort lite av sina "vänner" på fejjan, alltså såna hon inte känner men gått i skola med i unga år. Mycket bra tänkte jag, eftersom jag länge funderat göra samma sak. Lite onödigt att ha en massa människor som "vänner" på sidan när jag inte ens skulle stanna och prata med dem på stan om jag dem mötte. Så jag frågade Erik var jag hittar sudda knappen och sen började jag plocka bort dem en efter en. Nu har jag ju inte ens varit nån hamppare (som Erik) med typ 7000 vänner och addat till höger och vänster. Nej, jag hade 230 och jag har avböjt många och addat desto mindre. Men iaf lyckades jag få några som jag inte riktigt känner. Väldigt svårt var det dock, att veta vem man ska/kan ta bort. Jag vill inte ta bort någon som jag kommer stöta på och hamna umgås med, ifall de tar illa upp. Jag plockar bort några dag för dag, efter att jag samlat mod till mig.

Nu till saken. Då stövlar Lill-Erik in på Fejjan och raderar ut ca 150 av sina vänner och lägger upp en status som han sedan är så nöjd över, att han ringer mig till jobbet för att hålla mig informerad om hur många "gilla" han har fått och hur många komentarer det kommit. VEM BRYR SIG LIKSOM.

Han där arma Erik. Han stal min status. Fy farao. Han är en sån L A L L A R E!

SUPERWOMAN

Det är jag det. Idag har jag varit sjukare än sjuk och ingen röst har jag kvar men haffar bovar det gör jag ändå, jo ser ni, lite sjukdom stoppar inte mig. Inte.

 


Dagens outfit

Outfit: Natipuku från Calvin Klein. Kofta, Tiger Jeans. Hippedihopp halsduk från Diesel. Sockorna har svärmor stickat i julklapp. Kvällens doft är Tiger balsam (den vita) och accessoaren är 5 kilo Choko.


Hörni, det var ju fibannat trevligt i Stockholm men jag drog på mig värsta förkylningen som bröt ut först när vi åkte hem. Det är inte roligt att vara sjuk här i London eftersom du inte kan ta ut sjukledigt på samma vis som vi kan göra i Finland. Dessutom kan jag inte vara borta från jobbet när jag måste jobba in de dagar jag tog ledigt för resan. Men, jag poppar piller och smetar in mig i Tiger Balsam. 5 dagar kvar på gamla jobbet och sen blir jag chef. Det här ska jag nog klara av. Lite svinflunssa har väl aldrig skadat någon. Något som dessutom hjälper och lättar min lilla trötta svimfärdiga kropp är att ha en väldigt snäll och rar sambo (som fick en ny kokbok av sin syster och nu övar nya recept så det finns mat när jag kommer hem på kvällarna). Igår kväll kom han dessutom hem med en Surprise. Lite choklad.

This Boy´s in love

Fruktansvärt fin Cover gjord av SparkadiaThe Presets låt This boy´s in love. Jag lyssnar på låten varje morgon då jag går till jobbet och önskar att jag själv kunde sjunga.



RSS 2.0