SEMESTER!

Nu har min två och en halv veckas långa semester börjat. I morgon kommer vi och hälsar på till Finland.

Vi ses!

Bleeding love

I söndags firade vi ett år och fem månader tillsammans. Erik stekte mig en liten hjärt-plätt.

Jo man tackar!

Igår sa Erik (efter att jag berättade för honom att jag hittat ett par jeans som han skulle passa finfint i) att det nog är min tur att få någonting nu eftersom vi köpte en vinterrock åt honom i förra veckan. "Åååh vilken underbar karl jag har" tänkte jag och började redan planera vilket par av alla plagg och skor som jag skulle välja först. Tvi fick jag. När jag kom hem idag hade Erik köpt en present till mig som han lämnat i sovrummet. Sen hade han ju också passat på att köpa sig de där jeansen som jag kollade på igår.

 

 

Hurra!

Glömde tillägga att Erik sedan ringde mig sen undrade om jag hade hunnit prova det ännu och vad jag tyckte...

Det sker på South Molton Street

Jo men vet ni vad jag har glömt bort. Att uppdatera er om alla kändisar jag ser ute på stan.

I förra veckan satt Noel Fielding utanför mitt jobb. Jag dreglade lite grann. Fin som stryk. Ni som inte vet vem han är borde kolla på The Mighty Boosh. Om ni har humor förstås.

 

Future sailors song


Booring!

Idag har jag varit ledig och gjort en massa nödvändigheter. Eller så inte. Fint väder hade jag iaf när jag promenerade på Brick lane i några timmar. Jag hittade den perfekta nyårsklänning på The lazy ones och ett par jeans och ett par skor till Erik, jag köpte inget. (Vi sparar pengar!!!!) Jag pratade med min älskade Jenny och köpte hårborstar istället. När jag var färdig gick jag hem och lagade mat tills Erik slutade jobbet och efter maten gjorde jag glassoda. Nu är Erik på innebandyträningar och jag har tråkigt. Känner mig kramsjuk, klängig och beroende. inte bra. När ska denna nykärlek gå över så man kan börja leva som normalt igen och inte behöva sakna var och varannan minut !


Brev på posten

Svärmor (eller får man kalla dem svärföräldrar även om man inte är gift?) skickade ett brev och lekte lite med bokstäverna. he he.

 

Vi fick en disktrasa för "Londonboare" och en hälsning skriven på en röstsedel för val av kyrkoherde i Nykarleby församling från 1998.

 

Tack tack, nu torkar Erik som aldrig förr.


Chupp chupp så har det gått en vecka

Och det här är vad vi har gjort..




Vi hade besök av Kajsa och Kim. Mycket trevligt.



Har ni läst om rånen som skett den senaste tiden i London. Nästan alla utsatta butiker ligger i närheten av var jag jobbar. För en månad sedan kom rånarna iväg med 40miljoner värt i smycken. Förra veckan gjorde de ett misslyckat försök på butiken som ligger några meter från var jag befann mig. Jag missade dramat med fem minuter när de slog till på lördagsmorgonen vid halv 10 tiden.



Jag bara jobbar och jobbar och Erik påstår att han också jobbar men han hinner ändå smygfota mig under dagarna.



På vår lediga dag hade vi sol och 27 garder varmt. Vi firade med shopping på Ikea och chill på balkongen



Och med glass, jordgubbar och björnbär förstås.



Jag har lärt Erik hur man steker knaprigaste plättarna. Nu delar vi på plätt-mornarna.



Erik har blivit en liten pysselfarbror som gör allt själv. Även fast han kanske gör fel först och det kommer hål på fel ställe.

IKEA! Here we go again

Igår var vi på Ikea och handlade lite grejer. Ni skulle bara veta hur många ggr jag lyfte in och ut olika saker från kärran. Jag är mästare på att plocka i en hel del "onödig skit" som är billigt och som jag för stunden känner att vi behöver. Vi fick inte hem allt som vi hade tänkt köpa så nu hamnar vi åka dit idag igen.

 

Innan vi ens började vår shopping så tog vi en kaffe och dajmkaka för att orka.


Erik är mästerfotograf inga suddiga bilder här inte. Blommorna lyfte jag ut precis innan vi skulle betala så de ska vi hämta upp idag.

RSS 2.0